Ångerrätt

Som konsument har du enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler 10§ (DLA) rätt till 14 dagars ångerrätt från det att du har tagit emot varan. Det innebär att du måste meddela oss om att du ångrat ditt köp inom 14 kalenderdagar från att du mottagit varan.

Undantag för ångerrätten

1.1 Ångerrätten gäller inte datorprogram, operativsystem, spel, minneskort och ljud- och bildupptagningar om förseglingen eller plomberingen brutits. Delar av varor kan ej returneras.

1.2 Vid köp av produkter i elektroniskt format t.ex. ljud- eller bildupptagning, spel, programvarulicenser och presentkort förlorar du rätten att ångra köpet efter att du mottagit den elektroniska försändelsen eller att licenskod/information har gjorts tillgänglig.

Återbetalning

Från att vi har behandlat din retur får du dina pengar inom 14 dagar. Om du har frågor gällande din återbetalning är du välkommen att kontakta Klarna kundtjänst på nummer 08-120 120 10.Retur

Om du önskar returnera en produkt är det viktigt att den är oanvänd och oskadd i sin originalförpackning, det vill säga i samma skick som det mottogs. Om dessa krav inte fyllsförbehåller sig Avesoro rätten att neka ärendet och varan erbjuds att skickas tillbaka mot en avgift på 49kr.

Om du väljer att utnyttja din ångerrätt står du endast för returfrakten. För att returen ska godkännas krävs det att vi har mottagit varan. Därför rekommenderar vi att du skickar varan spårbart när den är av högre värde för att vara säker på att den kommer fram.

Vid utnyttjande av ångerrätten har Avesoro rätt att göra ett avdrag till följd av varans värdeminskning. Vi avstår i regel från att göra ett sådant avdrag om produkten returneras i väsentligen oförändrat skick. När vi har mottagit varan betalar vi tillbaka kostnaden för produkten, dock ej frakten hem till dig.

Observera att du måste hämta ut din vara för att kunna göra en retur. För outlösta paket debiteras 295 kronor.


Du ska återsända varan till oss utan onödigt dröjsmål och i vart fall senast 14 dagar efter den dag då du meddelat oss om ditt beslut att frånträda avtalet. Ångerfristen ska anses ha iakttagits om du skickar tillbaka varorna innan denna fjortondagarsperiod löpt ut.